fit.pl
2012-08-08 00:00
Udostępnij
Kolorowe leczo
Ilość porcji: -
Składniki:
1 papryka czerwona, 1 papryka zielona, 1 papryka żółta, 3 pomidory, 1 cebula, 1 marchewka, 1 ogórek, 3 łyżki oliwy, sól, pieprz, 3 kiełbaski śniadaniowe.
dip z awokado
Przygotowanie:
Paprykę pozbawić gniazd nasiennych i pokroić w paski. Cebulę obrać i pokroić w piórka. Ogórka pokroić w kostkę, marchewkę w cieniutkie talarki. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Wszystkie warzywa wrzucić do duszenia. Dodać oliwę. Gdy warzywa zmiękną doprawić do smaku solą i pieprzem. Dołożyć przesmażone w plasterkach kiełbaski. Podawać z pieczywem.
Dodane przez: Poradnia FIT.PL