Prowadząca telewizyjny program „Kuchenne rewolucje” w ciągu kilku miesięcy schudła prawie 20 kilogramów. Ubyło wagi, przybyło siły i energii do pracy! To zasługa zdrowego odżywiania. Dietetyczną rewolucję w swoim menu przeprowadziła podczas urlopu w Ameryce Północnej.
>>>SPRAWDŹ ILE MOŻESZ SCHUDNĄĆ. DARMOWA PORADA DIETETYCZNA<<<
Po Meksyku kompletnie mi się zmienił metabolizm. Przeszłam na surowe ryby i dużo soku z lemonki (...) - wyznała w jednym z wywiadów Gessler.
Na pierwszy rzut oka, wydaje się, że dieta jest bardzo uboga smakowo, ale to nieprawda! Pani Magda prawie codziennie jada inną ryby, za każdym razem jest ona podawana na różne sposoby z rozmaitymi warzywami. Pomysłowość w przyprawianiu darów morza przez Panią Magdę nie zna granic.
Lekka kuchnia, którą teraz preferuje właścicielka kilku restauracji jest nie tylko smaczna, ale przede wszystkim bogata w pełnowartościowe składniki niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Więcej informacji o zaletach jedzenia ryb znajdziesz TUTAJ
W czasie wojaży po Polsce ekipa „KR” na czele z prowadzącą często nocuje w hotelach. W rozmowie z dziennikarką Gessler przyznała, że unika serwowanego tam jedzenia, bo nie chce mieć problemów żołądkowych. W pracy na planie programu nie może pozwolić sobie na niedyspozycje!
Teraz przed Magdą Gessler kolejne wyzwanie. Najwyższy czas zadbać o formę! Wiosna, która ma w tym roku nadejść wyjątkowo wcześnie, zachęca do aktywności na świeżym powietrzu.
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować restauratorce coraz lepszej sylwetki i życzyć zdrowia.
www.fit.pl