fit.pl
2011-12-19 00:00
Udostępnij
Wigilijny bigos
Wigilijny bigos
Ilość porcji: 4
Składniki:
500 g kapusty kiszonej, 20 g grzybów suszonych, 2 średnie cebule, 2 ząbki czosnku, 1-2 łyżki koncentratu pomidorowego, 1 łyżka oleju, 1 listek laurowy, 2 szt. ziela angielskiego, 2 jagody jałowca, majeranek, pieprz
Przygotowanie:
Grzyby opłukać, zalać niewielką ilością wrzątku na minimum 2 godziny. Dodać kapustę kiszoną, podsmażoną na oleju drobno posiekaną cebulę, zmiażdżone ząbki czosnku, listek laurowy, ziele angielskie i jagody jałowca. Gotować 20 minut mieszając co jakiś czas. Doprawić koncentratem pomidorowym, majerankiem, pieprzem i dusić przez kolejne 10 minut.
Dodane przez: Poradnia FIT.PL
Cookies. Szanujemy Twoją prywatność.
Ustawienia zaawansowane
Niezbędne pliki cookie
Te pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być wyłączone w naszych systemach.

Statystyka
Te pliki cookie umożliwiają nam zliczanie wizyt i badanie zachowania użytkowników, gromadząc anonimowe informacje.

Preferencje
Informacje na temat Twojej aktywności w serwisie mogą być przechowywane i wykorzystane do prezentowania treści, które wydają się bardziej odpowiednie w oparciu o Twoje zainteresowania.

Marketing i reklamy
Celem tych plików jest wyświetlanie reklam, które są interesujące dla poszczególnych użytkowników i tym samym bardziej cenne dla reklamodawców strony trzeciej.