„Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków” to nietypowa książka kucharska dla tych, którzy muszą unikać tego tłuszczu
fit.pl
2008-03-05 00:00
Udostępnij
Kuchnia bez cholesterolu
„Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków” to poradnik dla tych, którzy muszą unikać tego tłuszczu, a nie chcą rezygnować z doznań smakowych. To nietypowa książka kucharska, która pomaga jeść smacznie i zdrowo, jednocześnie przestrzegając diety niskocholesterolowej.


Książka zawiera wiele prostych przepisów, a także wszelkie niezbędne informacje na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów. Możemy więc dowiedzieć się, który produkt jest źródłem „dobrego” cholesterolu i można go jeść bez obaw, a czego lepiej unikać. Dzięki temu będziemy mogli przygotować proste i smaczne, a jednocześnie przyjazne dla serca posiłki.


Zmiana stylu życia i nawyków żywieniowych nie musi być pokutą. Ten poradnik pokazuje, że zmiana diety może być ciekawą przygodą kulinarną, a jedzenie zdrowych rzeczy może być źródłem radości.


www.fit.pl